Tamsų ir lietingą lapkričio 6-osios vakarą Kauno Senamiesčio progimnazijos koridoriai ir kabinetai nušvito šypsenomis, suskambo smagiu klegesiu, džiugesio šūksniais ir dainomis.

Į penktokų bendruomenės vakarą mokiniai rinkosi kartu su savo tėveliais, broliukais, sesutėmis, o juos su žaismingomis ir smagiomis užduotimis pasitiko mokytojai. Visų klasių atstovams pasiskirsčius komandomis, teko keliauti į pamokų stoteles ir įveikti dorinio ugdymo, lietuvių kalbos ir literatūros, anglų kalbos, istorijos, matematikos, gamtos ir žmogaus bei fizinio ugdymo iššūkius. Įdomios užduotys ir jų atlikimas su tėvelių pagalba vaikams suteikė daug džiaugsmo, pasitikėjimo savimi, bendradarbiavimo patirties ir gerokai papildė žinių bagažą. Įveikę visas iššūkius renginio dalyviai susitiko aktų salėje, kur buvo suskaičiuoti rezultatai. Paaiškėjo, kad padedant tėveliams geriausiai sekėsi 5b klasės mokiniams, antrąją vietą užėmė 5a klasės komanda, o trečiąją 5c klasė. Mokyklos direktorė Gita Levickienė visas komandas apdovanojo padėkos raštais ir saldžiais prizais. O mokinukai savo šeimos narius, mokytojus ir vieni kitus pasveikino gražiais žodžiais, dainomis, šokiais ir nuoširdžiomis šypsenomis.

Palinkėkime vieni kitiems, kad bendrystės džiaugsmas lydėtų mus ne tik per šventes, bet ir kasdienybėje, kad kiekvienas galėtumėme jaustis svarbiu mokyklos bendruomenės nariu.

Skip to content