Savaitgalio kelionė su klase – smagus ir prasmingas laiko praleidimas. Tuo įsitikino 8c klasės mokiniai, atostogų savaitgalį išvykę aplankyti Kopenhagos.

Kai kam didžiulis įspūdis buvo pirmasis skrydis lėktuvu. O kai kam nemenkas išbandymas pėsčiomis per dieną nueiti aštuoniolika kilometrų. Tokį atstumą visa klasė įveikė pirmąją kelionės dieną. Kopenhaga pasitiko svetingai, lepino saulės spinduliai ir suteikė puikias galimybes lankyti žymiausias miesto vietas, susipažinti su jų istorija. Per dvi dienas pavyko aplankyti penkis muziejus. Džiugu, kad iš jų mokiniai nenorėjo išeiti, nes muziejai jaunimui pasirodė labai patrauklūs. O kur dar pasiplaukiojimas laiveliu miesto kanalais klausantis gido pasakojimo. Dviejų dienų nuovargis išgaravo antrąjį vakarą apsilankius „Tivoli“ pramogų parke. Kartu su draugais pramogaujant buvo nejuntamas nei vakaro vėsumas, nei greitai bėgantis laikas… Kelionės metu mokiniai praturtino savo istorijos, geografijos, literatūros, meno, matematikos, anglų kalbos žinias. Nemažai ir pasportavo, o labiausiai visiems patiko čiuožimas. Nesvarbu, kad kai kam pačiūžos ir kojas iki kraujo nutrynė, gera nuotaika padėjo užmiršti visas problemas. Beje, problemų taip pat atsirado. Tačiau visi sunkumai buvo įveikti su klasės draugų pagalba. Draugystė ir bendrystė  buvo didžiausias šios kelionės džiaugsmas. Aštuntokai jos metu dar kartą įsitikino, kad 8c klasė yra kūrybingas ir draugiškas kolektyvas.

Už šią nuostabią kelionę aštuntokai nuoširdžiai dėkoja jos organizatorei Godos mamai Kristinai Škėmienei. Jos puikiai parengta programa paliko didžiulį įspūdį ir sukūrė šventinę nuotaiką. Nuoširdžią padėką vaikai reiškia kelionėje lydėjusioms mamoms Vaidai Čiulkevičienei ir Marinai Tautkuvienei, dėl klasės kelionės nepagailėjusioms savo laiko.

Skip to content