Birželio 1 d. nuo pat ryto visi Senamiesčio progimnazijos mokiniai ir mokytojai žvilgčiojo į dangų. Labai reikėjo gero oro, nes mokyklos bendruomenė susiruošė švęsti sporto šventę.

Gausi 5-8 kl. mokinių kolona patraukė į santaką, kur po smagaus apšilimo dalyvavo kvadrato ir tinklinio varžybose. 5-6 klasės varžėsi kvadrato rungtyje. Joje stipriausia buvo 6a klasė ir iškovojo pirmąją vietą, finale įveikusi 5a klasę, kuri liko antra. O trečioji vieta atiteko 6c klasei.

7-8 klasės dalyvavo tinklinio varžybose. Atskirai varžėsi mergaitės ir berniukai. Stipriausia mergaičių komanda buvo iš 8a klasės, antros buvo 8b klasės žaidėjos, o trečios 8c tinklininkės.

Berniukų varžybose geriausiai sekėsi 8a klasės komandai, antrąją vietą užėmė 8b klasės berniukai, o trečiąją 7a klasės atstovai.

Ir vis dėlto svarbiausia buvo ne užimtos vietos, o bendrystė, komandos vienybė, draugų palaikymas, sveikai ir smagiai praleistas laikas. Tai pamatęs dangus susidomėjęs stebėjo varžybas ir kol jos vyko, sulaikė lietaus debesis.

Dėkojame dalyviams ir organizatoriams už puikią šventę.

Skip to content