Senamiesčio progimnazijos 5-8 kl. mokiniai prisijungė prie Kauno visuomenės sveikatos biuro organizuojamo konkurso ,,Sveikatingumo pertrauka“. Konkurso tikslas – inovatyvus, išradingas ir draugiškas visos klasės sveikatai palankios pertraukos leidimo būdas. Geriausiai pasirodė 5d klasės mokiniai, pateikę ir įgyvendinę  sveikatingumo pertraukų idėjas ne tik mokykloje, dėliodami mozaiką iš sveikatai palankių vaisių ir daržovių, žaisdami žaidimus, ugdančius sveiką gyvenseną, bet ir fiziškai aktyviai leisdami laiką ,,Žalgirio baseine“. Klasės vadovė – Aušra Dailydaitė. Mokiniai apdovanoti puikiu prizu – pakvietimais smagiai ir naudingai praleisti laiką, žaidžiant boulingą. Kitoms konkurse dalyvavusioms klasėms (6a, 7a, 7c, 8a) skirtos Kauno miesto savivaldybės, visuomenės sveikatos biuro padėkos.

Nuotraukose – visų konkurse dalyvavusių klasių sveikatingumo pertraukų akimirkos, 6a kl. nuoroda į filmuką: https://vm.tiktok.com/ZMF9hRjCR/

Konkursą mokykloje organizavo direktorės pavaduotoja Ernesta Ranusienė, visuomenės sveikatos specialistė Violeta Čekanauskienė.

Skip to content