Belaukiant šventų Kalėdų, gruodžio 20 d. Kauno Senamiesčio progimnazijos bendruomenė puošėsi padėkos žodžiais, dainomis ir šypsenomis.

Iš pat ryto kiekvieną ateinantįjį į mokyklą nuoširdžiai pasitinkanti, arbata ir saldumynais vaišinanti mokyklos administracija bei skambančios kalėdinės dainos skaidrino ir kėlė nuotaiką visai dienai. O „Aušros“ gimnazijos patalpose įsikūrusios 6-8 klasės per ilgąsias pertraukas pakvietė į Pyragų dieną. Laukdami Kalėdų mokinių tarybos nariai kvietė visus paremti ir šventinę nuotaiką suskurti vėžiu sergantiems vaikams. Surinkti pinigai paaukoti labdaros ir paramos fondui „Rugutė“. Po pamokų progimnazijos bendruomenė rinkosi į Padėkos koncertą. Jo metu skambėjo gražiausios advento, Kalėdų dainos ir, žinoma, nuoširdūs padėkos žodžiai. Mokyklos direktorė įteikė padėkas dvidešimt keturiems tolerantiškiausiems mokyklos vaikams. Buvo padėkota ir tiems mokiniams bei mokytojams, kurie savo aktyvia veikla kuria įdomesnį, įvairesnį, saugesnį, linksmesnį mokyklos gyvenimą.

Pakiliai užbaigę besibaigiančius metus, atsiversime naują metų puslapį. Tegul užtenka visiems jėgų ir noro pripildyti jį gražiausių darbų ir žodžių…

 

Skip to content