Užvertę paskutinius vadovėlių puslapius, Senamiesčio progimnazijos aštuntokai mokyklos vadovus, mokytojus ir šeimos narius birželio 20 d. pakvietė į jaunatvišką ir nuoširdžią išleistuvių šventę „Užaugom jūsų lydimi“.

Šventė buvo padabinta ir nuoširdžiomis šypsenomis, ir juoko pliūpsniais, ir prasmingais žodžiais, ir išsiskyrimo ašaromis… Aštuntokai svečius džiugino gausia menine programa: dainomis, šokiais, instrumentine muzika. Smagias mokykloje praleistas akimirkas priminė klasių sukurti filmukai. Mokytojus sujaudino mokinių ir tėvų padėkos žodžiai bei mokinių sukurtos dainos apie mokytojus. Tėveliai didžiavosi savo užaugusiais vaikais. Didžiulę intrigą sukėlė M.E.S. (mes esame senamiestiečiai) apdovanojimai. Buvo paskelbtos metų nominacijos. „Kas čia BOSAS?“ laimėjo direktorė Gita Levickienė, „Metų pavaduotojo“ titulas atiteko Aurimui Bušmanui, „Metų mokytojos“ nominaciją laimėjo Erika Narvydienė, „Pirmosios mokytojos“ nominacija atiteko Jolantai Skirbantienei, Eglei Brazaitienei, Loretai Kutkienei ir Reginai Nikolaičiukienei. „Metų frazės“ autoriumi tapo Eugenijus Skirgaila, „Metų auklėtojomis“ buvo paskelbtos Rasita Viščiuvienė, Edita Šeškienė ir Ugnė Varnelė, o „Metų klasės“ nominaciją pasidalino visos aštuntokų klasės.

Už nuostabų renginį dėkojame aštuntokams, jų auklėtojoms, mokytojams ir tėvams. Tiek daug gražių gėlių žiedų mirguliavo salėje, tiek daug jaunų laimingų veidų drąsiai pasitiko ateities iššūkius, tačiau vis dėlto gražiausias šventės akcentas buvo išsiskyrimo ašaros, kurios liudija, jog vaikai šioje mokykloje buvo laimingi, čia užaugo rūpesčio ir meilės lydimi…

Skip to content