Mūsų mokykloje įvyko 5-8 klasių raštingiausio mokinio konkursas. Mokiniai rašė nelengvus diktantus, konkursą laimėjo padariusieji mažiausiai klaidų.

Penktų klasių grupėje išsiaiškinti laimėtojui prireikė netgi antrojo turo. Jame dėl pirmosios vietos varžėsi 5a klasės mokinė Radvilė Mikalauskaitė ir 5b klasės atstovė Juta Aleknaitė. Po antrojo turo paaiškėjo raštingiausia penktokė. Ja tapo Radvilė Mikalauskaitė, antroji vieta atiteko Jutai Aleknaitei, o trečioji Mildai Gadeikytei iš 5a klasės.

Šeštų klasių grupėje raštingiausi mokiniai buvo išrinkti iš karto, antro turo prireikė išsiaiškinti tik trečiosios vietos nugalėtojui. Pirmąją vietą užėmė Justas Česnauskas iš 6c klasės, antrąją vietą Mėta Ustinavičiūtė iš 6a, o trečiąją vietą po antrojo turo iškovojo Dorotėja Šiurskaitė iš 6c klasės.

Raštingiausieji septintokai paaiškėjo per pirmąjį turą. Nugalėtoja tapo Saulė Gūžytė iš 7b klasės, antrąją vietą užėmė Henrieta Cikaitė iš 7a, o trečiąją Milda Sakalauskaitė iš 7c klasės.

Raštingiausiu aštuntoku tapo Martynas Kondrotas iš 8a klasės, antroji vieta atiteko jo klasės draugei Kristinai Rudejevaitei, o trečioji vieta 8c klasės mokinei Sofijai Zabielinaitei.

Džiaugiamės, kad mūsų mokykloje mokosi tiek šaunių, raštingų mokinių. Ir kitiems linkime pasistengti rašyti be klaidų.

Organizatoriai

Skip to content