Progimnazijoje įvyko 5-8 klasių dailyraščio konkursas. Visi mokiniai rašė Mikalojaus Daukšos ir Gabrielės Petkevičaitės-Bitės tekstus apie gimtosios kalbos svarbą ir Lietuvos nepriklausomybę.

Septynių mokytojų komisija išrinko konkurso laureatus. Gražiausiai rašančia penktoke pripažinta Luka Valickaitė iš 5d klasės. Jos bendraklasė Daniela Olekaitė užėmė antrąją vietą, o trečioji atiteko 5b klasės mokiniui Titui Ridikui.

Gražiausiai rašanti šeštokė – Augustė Krikščiūnaitė iš 6b klasės, kuri jau antrus metus išrenkama dailyraščio konkurso nugalėtoja. Antrąją vietą komisija skyrė Austėjai Zaščižinskaitei iš 6a klasės. Trečiąją vietą taip pat užėmė 6a klasės atstovė Ema Servaitė.

Septintokų grupėje geriausiai sekėsi Dominykai Kantauskaitei iš 7b klasės. Antroji buvo 7c klasės mokinė Monika Maštaraitė, o trečioji – Eva Kaminskaitė iš 7a klasės.

Aštuntokų darbai išsiskyrė labai aukšta rašto kultūra, komisijai teko gerokai galvas pasukti, kol išrinko gražiausius darbus. Nugalėtoju tapo 8a klasės mokinys Danielius Simokaitis. Antroji vieta skirta net dviem 8b klasės mokinėms: Saulei Gūžytei ir Saulėjai Kalvaitytei. O trečiąją vietą dalinasi dar dvi 8b klasės atstovės Miglė Bagdonaitė ir Liucija Yakobchuk.

Sveikiname konkurso nugalėtojus, džiaugiamės gausiu būriu gražiai rašančių mokinių ir linkime jiems didžiausios sėkmės ir kituose konkursuose.

Organizatorės

Skip to content